29 jul 2013

Ian McEwan - Aan Chesil Beach


Ze waren jong, welopgevoed en allebei nog maagd op de avond voor hun huwelijksnacht. In een tijd dat praten over seksuele problemen onmogelijk was. Nu waren ze eindelijk alleen, en door de openstaande deur was het hemelbed al zichtbaar…
 
Tanya en Vergauwen zijn Florence en Edward. Zij spelen op hun eigen onnavolgbare wijze de mooiste liefdeshistorie uit de wereldliteratuur en ver daarbuiten. En dat op een van de mooiste plekjes van de stad, op een prachtige locatie op Linkeroever. De ene keer met een zonsondergang, dan weer met een sterrenhemel, een regenboog of een stortbui. Met hier en daar een voorbijvarend schip. Net zoals het duo zelf: elke avond een beetje anders.
Aan Chesil Beach is een voorstelling van en met Tanya Zabarylo en Michael Vergauwen, naar het gelijknamige boek van Ian McEwan, in een vertaling van Rien Verhoef.
 
Van 7 augustus tem 1 september 2013 op locatie op de Zomer van Antwerpen, om 16u en om 20u (niet op maandag en dinsdag). Locatie: Zeescouts Lange Wapper, Beatrijslaan 41, op Linkeroever (kom je uit de voetgangerstunnel, dan ga je onmiddellijk links. De locatie ligt ongeveer 200 meter verder aan je linkerkant)
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten